Ostinpa kirjan

Ei hemmetti, kello on jo sata. No, kun kerran aloitin tämän tekstin niin lopetan sen myös.

Ostin kirjan: Elina Kauppilan Kamalan ihana päivä - Lasten mindfulness.

Mä olen aina ollut hyvin herkästi ahdistuva ihminen. Erittäin helposti alkaa mielikuvitus laukata, eikä mitenkään mukavien asioiden suuntaan. Psykologi kehotti mua kirjoittamaan monologin teatterille näistä mun kauhuskenaarioajatuksista, jotka laukkaavat villinä yli järjen esteiden kunnes suurin piirtein ulisen sikiöasennossa lattialla ja olen varma, että kohta meteoriitti iskeytyy päähäni. Joo ei, en kirjoita - en halua ajatella niitä juttuja enää yhtään.

Psykologi johdatti minut mindfulnessin maailmaan. Ensin olin ihan, että joo joo, tämmöistä jotain tietysti amerikkalaista positiivisuuspaskaa taas. Mutta perhana - se toimii!

...ja jos se toimii minulle niin voisiko se toimia myös meidän perse-erkeille eli berserkeille eli lapsillemme? Tästäpä lähden ottamaan selvää tänä kesänä.

Se tosin edellyttää yhteistyötä jonkun aikuisen kanssa (mies? äitini?), joka vahtii toista lasta sillä aikaa, kun minä mindfulnessoin toisen kanssa. Jos tätä yrittää niiden riiviöiden kanssa samaan aikaan niin siitä tulee vain matematiikkaa: 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... NYT TURVAT KIINNI PRKL!!!!!


Kuva TÄÄLTÄ.

Kommentit

Tämän blogin luetuimmat: