Alkkariasiaa

Jostain syystä jotkut jutut jäävät mieleen vaikkei mitään syytä olisi. Iltalehti julkaisi jo vuosi sitten jutun naisten alushousujen vaihtovälistä ja pisti sen nyt uudestaan framille.

Jutussa kerrotaan, että keskivertonainen omistaa 34 paria alushousuja. Nooh, tutkimus on vuodelta 2012 (eli ei ihan tuore) ja kun lähde on Bustle niin jokainen voi halutessaan miettiä, miten läheltä tämä suomalaisnaisia liippaa. Toki se voi osua ihan kohdalleenkin, en minä sitä. En ole käynyt muiden naisten vaatekaapeilla.

Minulla ei ole koskaan ollut 34 paria alushousuja kaapissani samaan aikaan. Sieltä löytyy tälläkin hetkellä ehkä max 10 alushousut. Meillä pestään pyykkiä vähintään yksi koneellinen päivässä, joten tarvetta isommalle määrälle ei ole ollut.

"Suhteellisen korkeasta määrästä huolimatta jokainen meistä joutuu toisinaan turvautumaan samoihin alushousuisin parina peräkkäisenä päivänä."

Oikeasti? Ei kyllä ihan äkkiä muistu mieleen.

Jutussa listataan viisi epämiellyttävää asiaa, jotka voivat seurata, mikäli samoja pikkuhousuja käyttää pari päivää peräkkäin toistuvasti: Kutina, ihottuma, erilainen haju, hiivatulehdus ja virtsatietulehdus. Varmasti ihan totta, en minä sitä, mutta eikö tällainen syy-seuraussuhde ole ihan itsestäänselvä? Pitääkö siitä tehdä juttu iltapäivälehteen? Joo, luinhan sen minäkin, mutta ilmankin olisin selvinnyt. Mitenköhän paljon nettilehtien sisällöstä on tämmöistä täytehuttua?

Mun alkkarit ovat malliltaan tuommoiset vihreät. Oon siis ihan tosi tylsä akka (alusvaate)pukeutumisenkin suhteen.

Kuva: OpenClipart-Vectors
/ CC0 / Pixabay

Kommentit

Tämän blogin luetuimmat: