Mitä päiväkodin tädeille ja omalle opelle?

Kyllä, nyt on vasta huhtikuun alku. Kyllä, päiväkoti ja koulu loppuvat vasta toukokuun lopussa / kesäkuun alussa. Mutta emmehän halua jättää tätä viime tippaan, emmehän?

Päiväkotipojan ryhmän aikuisille jotain... kuten myös siivoojalle ja keittäjälle... Koulupojan opettajalle muistaminen... siivous, keittiö... iltapäiväkerho...

Mutta mitä?

Kuva: Sadival
/ CC0 / Pixabay


Aikaisemmin olen antanut isommalle porukalle, kuten ryhmän aikuisille, herkkukorin, josta toivottavasti löytyy jotain mieleistä jokaiselle. Yksittäisille henkilöille sitten pienempi juttu. Mutta nyt vuosien jälkeen tuntuu, ettei herkkukoriin löydy enää mitään uutta ja kivaa - no, ei edes vanhaa ja kivaa.

Missähän vaiheessa (netti)lehtiin tulevat taas ne jutut, joissa opet kertovat, etteivät halua muistamiseksi mitään paskaa eivätkä edes vähemmän paskaa? Kommenttilaatikoissa vingutaan sitten puolestaan, että johan ne saa palkkansa, ei siihen tartte päälle mitään lahjuksia, ei tässä missään Venäjällä olla.

Kun on teini-iästä asti tottunut laittamaan kiitoskortteja ja huomioimaan muita, ei vaan osaa jättää tänäkään keväänä väliin. Joten enköhän minä jotain kehittele nytkin - muistamisten saajien suureksi mieliharmiksi.


Kuva: rawpixel
/ CC0 / Pixabay

Kommentit

Tämän blogin luetuimmat: