"Kiitti mulle riitti, reggae okei..."

Just nyt en hirveästi arvosta niitä, jotka sanovat, että lääkkeiden haittavaikutuslistat ovat silkkaa pelottelua ja "pakko laittaa tämäkin oire siihen listaan vaikka oikeasti tämä johtuu jostakin muusta".

Viisi päivää olen sitä mielialalääkettä syönyt ja mulle riittää. Huomenna soitan jonnekin ja kysyn, miten tästä luovutaan.

Outo olo, kerrassaan outo. Sydän muljuaa. Hikoilen. Paineen tunne päässä, lisäksi humisee. Vatsa löysällä. Ihoa kihelmöi. Huimaa. Kasvoja kuumottaa. Päätä särkee. Oksettava olo. Verenpaine vähän koholla.

Kiitti mulle riitti, reggae okei...


Kuva: TheDigitalArtist
/ CC0 / Pixabay

Kommentit

  1. Kannattaa varmaan soittaa jonnekin, mutta yleensä kestää n. kaksi viikkoa että elimistö sopeutuu uuteen lääkkeeseen. Eli todennäköisesti oireet alkavat helpottamaan. Mutta oireitakin on eriasteisia, joten niistä kannattaa keskustella sen kanssa, joka lääkkeen määräsi. Voisi ajatella että lievä huimaus, vatsan löysyys, kuvotus, hikoilu on ns. hyväksyttäviä ja ohimeneviä, mutta sitten mikä on lievää jne... joskus lääke joudutaan vaihtamaan toiseen paremmin sopivaan. Tsemppiä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin luetuimmat: