HAASTE: Mitä sinun jääkaapistasi löytyy?

Mies kävi kaupassa ja toi viisi pussia mandariineja, ihan kuten pitikin. Niillä selvitään ehkä viikko. Eivätkä pojat edes syö niitä.

Kun täytin yhden jääkaapin laatikoista mandariineilla, mietin miltä muiden ihmisten jääkaapeissa näyttää. Hyppäsin googlen matkaan hetkeksi ja bongasin jonkun jääkaappihaasteen neljän(?) vuoden takaa: piti ottaa kuvia jääkaapin sisällöstä ja myös sanallisesti kuvailla saalista. Liittyiköhän siihen jotain muutakin... ruokabudjetin avaamista..?

Olisi mukavaa, jos blogistit (muutaman vuoden tauon jälkeen?) intoutuisivat esittelemään omia jääkaappejaan. Tartu haasteeseen, jos kiinnostaa. :) 

Minulle on aina ollut epäselvää, miten pikkusitrukset eroavat toisistaan. En koskaan muista mikä on minkäkin alalaji tai sielunkumppani. Tänä talvena tykästyttiin miehen kanssa klementiineihin. Jossain välissä ostettiin vanhingossa mandariineja - ei koskaan enää!

...paitsi että sitten kaupassa oli mandariineja, joita mainostettiin samanlaisiksi kuin klementiinit. Ostettiin niitä, kun halvalla sai. Onneksi olivat yhtä hyviä kuin klementiinit, ja niitä samoja mies tänään taas toi.

Oli pakko kirjoittaa vastaisen varalle muistilappu kauppakoriin:

klementiini - oransseja ja mehukkaita, kuori irtoaa helposti
satsuma – kuoressa vihreää, voi kokeilla aina välillä
mandariini – sisältää yleensä siemeniä, ei näitä!


Kuva: Vuoden Äiti

Kommentit

Tämän blogin luetuimmat: