Milloin nauroit viimeksi?

Minä nauroin viimeksi tämän viikon tiistaina eli pari päivää sitten. Sitä edellisen kerran nauroin...

...en muista milloin. Viime vuonna?

Nauramisella tarkoitan sellaista naurua, joka kuplii sinusta, koska sinusta joku asia on vaan niin hauska, että et voi olla nauramatta ääneen ihan hervottomasti.

Saatan hymyillä jollekin sarjakuvalle, viihdeohjelmalle tai lapsen sanomalle jutulle. Tv-ohjelma on saanut minut nauramaan viimeksi varmaan silloin, kun Putouksen sketsihahmokisassa oli valvova rakennusmestari Timo Harjakainen.

Miksei minua naurata? Onko syynä se, ettei ole ketään, jonka kanssa nauraa? Enkö kuule tarpeeksi hyviä juttuja? Vai onko elämässäni niin paljon sellaista, joka ei naurata, että se vie kyvyn nauraa tilanteissa, joissa muita naurattaisi?

Olisi mielenkiintoista tietää, miten usein ihmiset nauravat (ja mille).

Minua vaan tuntuu vituttavan 24/7.


Kuva: StockSnap
/ CC0 / Pixabay

Kommentit

  1. Olen aika lailla kaivannut samaa. Sellaista lähes sopimatonta nauramista, mitä lapsena vaikka kirkon penkillä. Että nauru herättäisi henkiin taas..kupliva ilo on kateissa. Olen pahoillani, että hautajaiset. Kirjoitit niin kauniisti, että itselläkin itkua pukkasi. Ystävä haudattiin pari vuotta sitten, vittu että vihaan hautajaisia, kirkonkelloja, mustia vaatteita ja kukkaseppeleitä.
    Siinä kohtaa kaipaa hiljaisuutta, aikaa ja halauksen.
    Kuinka vähään sitä surussa olisi tyytyväinen. Se hali.No words.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin luetuimmat: