Koulupoika salakuunteli (salatallensi)

Meidän lapsillamme on tapana höpöttää ihan mitä sattuu. Jos jokaiseen lauseeseen tarttuisi tai totena ottaisi, niin olisimme eläneet vieläkin omituisempaa elämää kuin tähän asti oikeasti olemme. Mutta joskus - valitettavasti - höpinä ei ole pelkkää höpinää.

Eilen illalla, kun laittelin poikia nukkumaan, koulupoika sanoi, että hän laittoi yöksi puhelimensa nauhoittamaan isin kuorsausta. Emme noteeranneet sitä sen enempää, koska kts. yllä.

Tänä aamuna mies lähti töihin ja me muut jäimme nukkumaan. Aamupalalla koulupoika alkoi soittaa yöllistä tallennettaan. "Kuuntele, isi kuorsaa!" Puhelin oli ollut koko yön tallentamassa ääniä miehen yöpöydän alla.

Se hetki, kun yrität pysyä rauhallisena ja hymyillä huolettomasti, mutta samalla kelaat mielessäsi, että MITÄ vittusaatanaperkelejumalauta KAIKKEA SE ON YÖN AIKANA TALLENTANUT?!?!?!

Mitä illalla tapahtui sen jälkeen, kun pojat olivat nukahtaneet?


Kuva: Couleur
/ CC0 / Pixabay


Kuumaa seksiä kaikilla mahdollisilla keksityillä tavoilla ja lisäksi pari uuttakin juttua. Vakava keskustelu aiheesta "ei olisi pitänyt koskaan hankkia lapsia, joten kuka olisi niin hullu, että ostaisi nuo vai lahjoitetaanko pois". Pohdintaa siitä, miten pitkään syöpään sairastunut isovanhempi vielä on kanssamme. Laskelmia siitä, miten saadaan rahat riittämään paremmin. Miehen avautuminen siitä, millaisia tyyppejä hänen työpaikallaan hengaa ja että siksi on hyvä, kun meillä on hälytysjärjestelmä.

Sen jälkeen, kun pojat olivat nukahtaneet, mies kävi suihkussa ja meni nukkumaan. Minä tein pari juttua tietokoneella ja menin nukkumaan. Mies nukkui jo ja mulla menkat, joten ei seksiä, ei keskusteluja.

Tänään mies saa puhua pojalle. Lisäksi jatkossa illalla puhelimet keittiön pöydälle yön ajaksi. Poikien puhelimet tarkistettava jatkossa entistä paremmin myös mahdollisten päivätallennusten vuoksi. (Ihan turha alkaa lässyttää mulle jostain yksityisyydestä ja kirjesalaisuudesta - se on mennyt aikoja sitten, eikä ole tulossa takaisin muutamaan vuoteen.)

Ja sitten meidän koulupoika ihmettelee ja raivoaa, ettei hän saa nettiä puhelimeensa. Joo-o, onpa ihme, mistähän johtuis.


Kuva: JESHOOTScom
/ CC0 / Pixabay

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Todellakin. :-p

   Voisin sanoa myös, että ah, miehet/mies.

   Mies oli ensin lähinnä huolissaan siitä, miten hyvin hänen kuorsauksensa kuuluu (uniapneatutkimus tulossa). Hänelle ei tullut mieleenkään, että mitäs jos sieltä olisi kuulunut jotain muuta... huoh...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin luetuimmat: