Kepu ja kokkarit voittavat seuraavat vaalit - JEE!

Kun tieto Aktiivimalli 2:sta kiiri eetteriin, alkoi kuulua uhoa siitä, miten tämä muistetaan seuraavissa eduskuntavaaleissa. Käytännössä uhon toteutuminen tarkoittaisi sitä, että demarit, vasurit ja vihreät voittaisivat seuraavat vaalit.

Näinhän ei tule käymään.

Uuninpankkopoika Saku Timonen kirjoitti eilen mm. näin: "Köyhät eivät äänestä itsensä kiusaamisen ja tökkimisen puolesta." (Kiusaten ja tökkien, 16.6.2018)

Saku Timonen on fiksu mies, mutta nyt lipesi. Köyhät ja kipeät nimen omaan äänestävät koulukiusaajia ja työttömän kepittäjiä, sillä eihän mikään muu selitä kepuleiden ja kokkareiden menestystä vaaleista toiseen.

Suomessa on jo 110 000 köyhää lasta (6.4.2018)
Suomessa köyhyys- tai syrjäytymisriskissä 904 000 henkilöä (26.5.2017)
Suomessa on liki puoli miljoonaa köyhää – "Ilman ruoka-apua monet näkisivät nälkää" (27.12.2017)
Suomessa on nyt 440 000 syvästi köyhää – uusi mittari kertoo (27.10.2016)
837–1234 €/kk – Suomessa on 440 000 ihmistä syvässä köyhyydessä (27.10.2016)
Suomessa on yli 440 000 köyhää – köyhyysrajan alla elää vieläkin useampi (27.10.2016)

Tammikuun työttömyysaste 8,8 prosenttia (20.2.2018)
Työttömiä oli vuoden 2018 huhtikuussa 233 000 (23.5.2018)
Kommentti: Suomessa on virallisesti 280 000 työtöntä – miksi tukia saa 390 000? (8.6.2017)

Jos kaikki köyhät, kipeät ja työttömät sanoisivat NYT RIITTÄÄ ja äänestäisivät sen mukaan, niin ties mitä tapahtuisi. Mutta kun eivät äänestä.

Suomalaiset ovat puolueuskollista ja muutenkin vähän tyhmää kansaa. Vaaleista toiseen äänestetään sitä puoluetta, jota on suvussa aina äänestetty – ihan sama, mitä huttua se tekee. Tästä syystä Jari Ehrnrooth ja kaltaisensa porskuttavat ja me muut emme. Heidänlaistensa osuus tulee jopa kasvamaan, koska saman vanhan petturipuolueen lisäksi kansa äänestää heitä, joiden kaltaisia he itse haluaisivat olla - siis koulutettuja, varakkaita ja työssä käyviä.

Kun minä olin vielä nuori ja viaton, ja Suomessa oli lama ja eduskuntavaalit, sanoin viisaammalleni, että nyt varmasti eduskuntaan äänestetään työttömiä. Minua viisaampi sanoi, ettei niin käy ja oikeassa oli. Nuori ja viaton olin, mutta en tyhmä: jo tuolloin tiesin, että Keskusta pettää aina. Mutta normiäänestäjä ei opi.

Niin, Keskusta ja Juha Sipilä. Juha se onkin semmoinen velikulta, että oksat pois. Monen (tyhmän) mielestä hän on ihan Jumalan valittu Suomea johtamaan - onhan hän lesta, vaikka sen kielsikin. Tosin niin kielsi Pietarikin Jeesuksen, mutta sai armon ja arvostetun aseman.

”Minulle kristillisyys on omantunnon vapautta. Lestadiolaisuudessa ei koeta, että tällainen omantunnon vapaus siihen sisältyy”, Sipilä sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Ja omatuntohan on semmoinen juttu, että se tarvittaessa venyy ja paukkuu, pankaas vaikka kokeillen. Että ihan turha kuvitella Juhaa Jeesuksesta seuraavaksi. Hän on liikemies ja ihan samanlainen kuolevainen kuin muutkin.

Kuinka moni ihmetteli Kepun puoluekokouksen timpurishowta? Tai puheita siitä, miten Juhan pitäisi olla poikamaisempi? Kysehän on vain siitä, että nyt pitää kiireesti saada välillä huomio ihan muihin juttuihin kuin siihen, mitä hallitus oikeasti puuhaa (Aktiivimalli 2).

Suomella on tasan semmoiset päättäjät, jotka se on sinne ihan itse äänestänyt. Miettikääpä sitä ennen kuin seuraavan kerran äänestätte kokkareita tai kepuleita.

Ystävällisin terveisin kokkari, joka jätti tämän vuoden jäsenmaksun maksamatta.

Sipilän hallitus 2015 - ?

Kuva: Clker-Free-Vector-Images
/ CC0 / Pixabay

Kommentit

Tämän blogin luetuimmat: