Natsi-Suomi ei viisuissa pärjännyt

En ole mikään Euroviisu-fani, joka katsoisi kaikki lähetykset ja lukisi kaikki jutut, jotka käsiinsä saa. Yleensä tiedän, kuka Suomea on edustamaan valittu ja seuraan finaalin puolella korvalla. Kun Lordi voitti, näin ja kuulin esityksen ensimmäistä kertaa finaalissa. Kun se show pyörähti käyntiin, olin ihan liekeissä ja tajusin, että nyt Suomi pärjää.

Viime yönä asetuin ihan varta vasten ruudun ääreen miehen kanssa Saaraa katsomaan. Tiesin biisin ennalta ja odotin veret seisauttavaa esitystä. Alku olikin ihan lupaava. Ensimmäiset 15 sekuntia kihelmöi ja tunsin liekit - sitten lässähti. Ponneton ja kireä esitys ja mitä helvettiä nuo SS-miehet tuolla lavalla tekevät? Mies jakoi ihmetykseni.

Niinku ihan oikeesti ja mit vit? Ketä tästä fiaskosta saa kiittää? Kuka tuon lookin on päättänyt? Saara-parka. Ehdottomasti paras laulaja ja biisikin ihan jees - ja sitten nuo natsitanssijat.

Ja tuosta juutalaisten tähdestä tuolla taustalla en edes aloita.Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mut kukaan ei vissiin hoksannut katsoa kuvaa ennen kisoja.

Kommentit

Tämän blogin luetuimmat: