Vegeä gluteenitonta etsimässä

Kerrankin toteutui 90% viikonlopulle suunnitelluista hommista. Yleensähän se menee niin, että sunnuntai iltana vetää hommat listasta yli ja kirjoittaa ne seuraavalle viikonlopulle... jolloin taas vetää hommat listasta yli ja kirjoittaa ne seuraavalle viikonlopulle... jolloin taas...

Pojille löytyi vanhoista naamiaisasuista huomiselle sopivat releet, joten ei tarvinnut ostaa uutta. (Käsityötaidottomana ihmisenä DIY ei ole vaihtoehto.) Tämä keissi oli erityisen iloinen juttu, koska viikon päästä olis ollut vähän myöhäistä etsiä asuja vappuhulinoihin.

Puhelinliittymät päivitettiin, eikä kukaan tyrkyttänyt mitään ylimääräistä. Likainen kahvikuppi vähän ihmetytti, mutta mitäs pienistä, kun puhelinmenot puolittuivat.

Ennakoin eilen, että tämän päivän gluteenittomat&maidottomat ruokaostokset saisivat v-käyrän nousemaan. Melkein muttei ihan. Kaveri pisti mulle eilen linkin, josta oli tänään paljon hyötyä:

www.vegaanituotteet.net

Lisäksi kuulin, että Keliakialiitolla on lista gluteenittomista tuotteista. Ehkä täytyy selata noita kahta - vegeä ja gluteenitonta - rinnakkain ja etsiä tuotteita, jotka löytyvät molemmista.

Ainoa tekemättä jäänyt homma on kahden viikon ruokalistan laadinta, jotta tästä G&M-hommasta selviää about täyspäisenä. Katsotaan sitä sitten vaikka huomenna...


Kuva: darkmoon1968
/ CC0 / Pixabay

Kommentit

Tämän blogin luetuimmat: